www.foodinsight.org. Документ подготовлен в партнёрстве с Зарубежной сельскохозяйственной службой (FAS). Министерства сельского хозяйства США (USDA) и Фондом Международного информационного совета по продуктам питания (IFIC) с целью предоставить полезную информацию специалистам,.
Agricultural biotechnology: adoption ofbiotechnology and its production impacts / Jorge Fernandez-Cornejo //www.ers.usda. gov/Briefing/biotechnology/chapterl. htm. 191. Klein T.M. High velocity microprojectiles for delivering nucleic acids into living cells / T.M. Klein, E.D. Wolf, R. Wu, J.C. Sanford // Nature. 1987. -Vol. 327.
[1] Adoption of Genetically Engineered Crops in the US 1996-2014 – Recent Trends in GE Adoption, United States Department of Agriculture (USDA), July 2014,http://www.ers.usda.gov/data-products/adoption-of-genetically-engineered- crops-in-the-us/recent-trends-in-ge-adoption.aspx#.U9aA4fldUz0. [2] Consumer ...
Сыр — пищевой продукт, получаемый из сыропригодного молока с использованием свёртывающих молоко ферментов и молочнокислых бактерий или путём плавления различных молочных продуктов и сырья немолочного происхождения с применением солей-плавителей.
28 июн 2015 ... A National Research Council study (2010) concurred that GE crops lead to reduced pesticide use and /or lower toxicity compared to conventional crops [http ://www.ers.usda.gov/media/1282246/err162.pdf, стр. 23]). Еще про использование пестицидов и экономическую целесообразность – есть она ...
Разработана авторская периодизация становления и развития мирового аграрного сектора с выделением трех ключевых этапов: доиндустриальный, индустриальный, постиндустриальный. Выделены ключевые технологические факторы развития мирового агропроизводства с Неолита до кризиса ...
... Morris C., Som-ers D.J., Apples R., Devos K.M. Catalogue of Gene Symbols for Wheat. Proc. 12th Int. Wheat Genetics Symposium (8-13 September 2013, Yokohama, Japan). Режим доступа: https://wheat.pw.usda.gov/GG2/Triticum/wgc /2013/GeneCatalogueIntroduction.pdf. Без даты. 4. Leonova I.N., Budashkina E.B., ...
United States Department of Agriculture Economic Research Service.
ERS conducts research on a number of agricultural biotechnology issues, which
USDA scientists are also improving biotechnology tools for ever safer, more effective use of biotechnology by all researchers.
Food Biotechnology in the United States: Science, Regulation, and Issues. U.S. Department of ... Ers.usda.gov (1 февраля 2005).
USDA + Ers, Ers Food Atlas, Ers Agriculture, USDA Food Environment Atlas, Economic Research Services, Department of Economic Service, U.S
4 Sources: Information Systems for Biotechnology at Virginia Tech; also, USDA, ERS, The First Decade of Genetically Engineered Crops in the United States, April 2006...
6. United States Department of Agriculture (USDA), Animal and Plant Health Inspection Service (APHIS).
The US Department of Agriculture (USDA) regulates the products developed through food biotechnology but not the process itself.
They collectively spent $2.2 billion per year on average for crop breeding and biotechnology R&D, from